KOMUNALNI ZABOJNIKI

Komunalni zabojniki so namenjeni zbiranju in odvozu odpadkov. Odvoz teh zabojnikov se vrši s samonakladalcem. Standardni zabojniki so 5 in 7 m3 v odprti ali zaprti izvedbi. Po naročilu je možno izdelati zabojnike do volumna 12 m3, vendar je pred izdelavo potrebno preveriti dimenzije pri odvozniku.

Standardni zabojniki so izdelani iz kvalitetne črne pločevine debeline 3 in 4 mm (dno 4 mm. Stranice 3 mm) in ojačeni s HOP profili. Za težje tovore pa so na voljo takoimenonvani komunalni ”gradbeni zabojniki”, ki se izdelujejo v velikosti 5 m3. Namenjeni so težjim tovorom kot so gradbeni odpadki, kamenje, večji kovinski kosi. Ti zabojniki so izdelani iz pločevine debeline 4 in 5 mm ter so dodatno ojačeni z močnejšimi HOP profili. Površina je dvakrat temeljno in dvakrat prekrovno lakirana.

Odtenek prekrovne barve izbere naročnik. Prav tako lahko opremimo zabojnike z najrazličnejšimi označbami, kot je logotip podjetja, vrsta odpadka (naprimer papir, steklo, karton, komunalni odpadki…).

Posebna izvedba zabojnikov pa so takoimenovani komunalni gradbeni zabojniki, ki se uporabljajo za odvoz težjih odpadkov, kot so grabeni odpad, kamenje in večji kovinski kosi. Zabojniki so izdelani iz pločevine debeline 4 in 5 mm, ter dodatno ojačani z močnejšimi profili. Seveda pa so posebej ojačani robovi in dno zabojnikov.

Po želji vam lako ponudimo tudi zabojnike z izvenstandardnimi dimenzijami ali netipskimi pokrovi. Takorekoč vsaka podrobnost se pri izdelavi lako spremeni in upošteva brez dodatnih stroškov.

Poleg programa komunalnih zabojnikov za samonakladalca ponujamo tudi abroll zabojnike v velikostih od 12 do 34 m3. Mogoče je dobiti odprte ali pa zabojniuke s pokrovi v najrazličnejših izvedbah. Tudi pri teh zabojnikih se seveda prilagajamo željam kupcev

Kontaktirajte nas

Prepričajte se o dobrih rešitvah, ki jih ponujamo in se pridružite mnogim našim zadovoljnim kupcem.

041 743 722
2018-07-19T12:51:08+00:00